Rain bird stp9pl инструкция

rain bird stp9pl инструкция
Plaats het gewenste sproeimondje in de sproeikop en draai de schroef waarmee het sproeibereik ingesteld wordt vast. Verklein het sproeibereik nooit meer dan 25% vanaf het maximumbereik, omdat het sproeibeeld anders verloren gaat. Stel het sproeibereik na het vervangen van een sproeimondje altijd opnieuw in. Vanaf de fabriek is de sproeier ingesteld op 180°. Draai de schroevendraaier tegen de wijzers van de klok om de sproeihoek te verkleinen.


Sproeier in- of uitschakelen De 5000 plus uitvoering heeft de mogelijkheid om de sproeier in- of uit te schakelen.Steek de schroevendraaier in het stelgat zoals in de onderstaande tekening weergegeven. Nem gyjtnk semmilyen szenzitv adatot, de pldul az analitika s egyes bvtmnyek ilyen apr informcis fjlokat tehetnek a gpedre. Aanpassen van het sproeibereik Steek de schroevendraaier in het stelgat voor het sproeibereik. De positie is in onderstaande tekening weergegeven.

Instruction manuals, brochures and troubleshooting guides for Rain Bird products have been formatted in Adobe Acrobat (PDF) for easy downloading and printing. This indoor-mounted timer is so easy to use you can forget the instructions. Draai de schroevendraaier met de wijzers van de klok mee om de sproeihoek te vergroten.

Похожие записи: